Contact

Nieuw logo Op Fietse naar school

Op Fietse tijdens de Ronde van Drenthe! 
Tijdens de Ronde van Drenthe op zaterdag 11 maart, worden er twee speciale tochten georganiseerd vanuit Op Fietse. Zowel de Drentse scholieren als de handbikers gaan Op Fietse!

Op Fietse kids tocht tijdens Ronde van Drenthe

Start en finish vanuit Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen

Afstand plm. 35 km. Deelname gratis!

In het kader van ‘Op Fietse’ organiseren we voor de tweede keer tijdens de Ronde van Drenthe een speciale ‘Op Fietse’ tocht voor Drentse scholieren (basisonderwijs/voortgezet on­derwijs) en hun ouders. Een speciale kidsroute van 35 km wordt uitgezet. De route gaat onder andere langs de VAM-berg.

Je mag de tocht fietsen op je stadsfiets, racefiets of zelfs op je mountain­bike! Na afloop worden alle deelnemers gehuldigd en word je beloond met soep en een lekker broodje. Ook hebben we voor iedereen nog een leuk aandenken. Je kunt na afloop natuurlijk blijven kijken bij de Ronde van Drenthe om de echte wielrenners aan te moedigen!

Zie jij het wel zitten om deze tocht te fietsen met je vrienden, broertje/zusje en/of je ouders? Geef je dan hier snel op!

De starttijd op zaterdag 11 maart is tussen 09.00 - 09.30 uur vanuit Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen. Uiterlijk 09:30 dien je gestart te zijn i.v.m. sluiting van de VAM-berg om 11:00 uur. De controle bij de finish sluit om 14:30 uur.

Informatie ook beschikbaar via de website van de Ronde van Drenthe.